Volgende >>


Koersbal compleet met zwarte + gele koersballen (bias 4)


Koersbal compleet met zwarte + gele koersballen (bias 4)


Speelmat 8x2 meter

Bestelnummer: 515502-SVT1De complete Koersbal, Indoor Bowls- of Carpet Bowls set bestaat uit een koffer met daarin een meetlint, kleine witte bal (de jack) 4 zwarte en 4 gele koersballen (afzonderlijk gemerkt met gekleurde cirkels) met bias 4 (760 gram p.st.) een handleiding, een opberghoes en een sterke lichtgewicht koersbalspeelmat 8 x 2 meter, welke is voorzien van 1 afneembare veiligheids-& antikrullatt aan de kopse kant van de speelmat..

De speelmat met groene toplaag, aan de onderzijde voorzien van een hechte antisliplaag, weegt slechts 22 kg en is om die reden in gebruik arbotechnisch verantwoord (plaatsen en opbergen). Bijkomend pluspunt is dat over de mat gelopen kan worden en dat deze gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). Nog een pluspunt is dat de ballen niet in een spoor 'wegzakken' en soepel over de speelmat rollen.

Na het spelen van koersbal wordt de speelmat in de meeste gevallen keurig opgerold en opgeborgen. Zodra een koersbalspeelmat weer wordt uitgerold blijven de uiteinden vaak omhoog gekruld. Het terugvouwen van opstaande uiteinden is een bekend terugkerend ritueel. Verder speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij een gemonteerde veiligheids- & antikrullat is het niet meer mogelijk om aan de speelzijde van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van veiligheids- & antikrullatten worden sneller opgerold en uitgerold !

Koersbalset compleet : zwarte en gele koersballen 4 bias,
speelmat 8x2 meter met 1 afneembare Veiligheids- & Anti-krullat.
Bestelnummer: 515502-SVT