Over Pro'Senior


Sinds 1993!

Het Pro’Senior programma biedt een scala aan producten die speciaal voor senioren zijn ontwikkeld en samengesteld. De vermindering van lichamelijke, verbale, sociale en cognitieve mogelijkheden van ouderen zijn vaak heel verschillend, waardoor het zoeken naar passende bezigheden grote creativiteit vergt. Ouderen die een voorkeur hebben voor rustige activiteiten kunnen, wanneer borduren of lezen te moeilijk geworden is, nog veel plezier beleven aan het spelen van Bingo, lotto's, het luisteren naar muziek of het maken van een eenvoudige puzzel. Activiteiten met eenvoudige spelregels stimuleren ook onzeker geworden ouderen, omdat door verkregen overzicht faalangst verminderd wordt, het zelfvertrouwen wordt vergroot en passiviteit vermeden kan worden. Spel biedt afleiding en ontspanning. Onze speciaal aangepaste en ontwikkelde gezelschapspellen sluiten aan bij de belangstelling en de mogelijkheden van de doelgroep. Veel ouderen nemen graag deel aan spelactiviteiten omdat ze herinneren aan de sfeer van vroeger. Pro’Senior biedt ook een reeks producten die het verleden laten herleven zoals de puzzels en posters van Ot en Sien, puzzels met reclame-afbeeldingen uit lang vervlogen tijden en muziek van kleinkunst- en cabaretklassieken!

Alléén voor professionals                            
Indien u verbonden bent aan een zorginstelling zoals een verzorgings- of verpleeghuis, een dagverzorging, dagopvang, dagverblijf voor ouderen, ziekenhuis of anderzins, dan kunt u met behulp van een inlogcode en wachtwoord artikelen uit de Pro'Senior catalogus via Pro'Senior.nl bestellen.

Beschikt u reeds over een gebruikersnaam, wachtwoord en klant-id-nummer, dan kunt u, nadat u zich heeft aangemeld, ervoor kiezen om Online op rekening te bestellen of om uw bestelling direct af te rekenen via iDeal.

Beschikt u nog niet over een gebruikersnaam, wachtwoord en/of klant-id nummer, stuur dan een e-mal naar bestelling@prosenior.nl vermeld uw eigen naam, naam van de instelling, afdeling, adres, postcode, plaats en telefoonnummer. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk de inloggevens per e-mail. Helaas kunnen wij om veiligheidsredenen geen codes aan privé(mail)adressen verzenden. Heeft u nog vragen? Bel ons vrijblijvend: 0575-573912 of stuur een e-mail naar: info@prosenior.nl