Bewegingspakket A


Bestelnummer: 08122021-AAanbieding Bewegingspakket A (4 artikelen)
+ Levering franco huis

       
Aangepaste lange wedstrijd sjoelbak + sjoelschijven
met supergladde bodemplaat en verstelbare puntenbak
Bestelnummer: 511210-VT

Bijzonder mooie afgewerkte (aangepaste) 'lange' wedstrijd sjoelbak met multiplex randen en onderhoudsvrije bodemplaat. Deze sjoelbak is mutifunctioneel inzetbaar doordat het punten- en opbergvak vanwege het modulesysteem in 3 standen verstelbaar is, te weten: op 125 cm 104 en 84 cm. Dankzij de de donkere bodemplaat zijn de sjoelschijven tijdens het sjoelen ook voor slechtzienden goed zichtbaar. De speciale bodemplaat is en blijft bijzonder glad. Hulpmiddelen als groene zeep of talkpoeder (voor zover dat ook echt hielp) zijn overbodig geworden! Een aanrader!  Afmeting 200x42 cm. De lange wedstijdsjoelbak wordt geleverd met een set holgedraaide wedstrijdsjoelschijven!

       
Hoepla Werpspel
Bestelnummer: 511017

Een stevige houten plank van 36 x 36 cm, waarin 5 ronde pennen steken, vormt de basis voor dit groepsspel. Inclusief lichtgewicht werpringen.


Roll Ball
Bestelnummer: 511004-VT

De bedoeling van dit spel is de bal  tegen de ‘helling’ op te rollen en deze in een van de genummerde gaten te krijgen. Afmeting 132 lang x 50 cm breed. Een set van 5 Rollbal-ballen is inbegrepen.  


Bouncerspel
Bestelnummer: 589030

Set van 6 clubs, gemaakt van stevige kunststofbuizen en bekleed met foamkoppen.Compleet met bal.