Koersbal, Carpet- & Indoor Bowls

 | 

Koersbal speelmat


Koersbal- & Carpet Bowls speelmat 8x2 meter

Koersbal- & Carpet Bowls speelmat 8x2 meter
Met afneembare veiligheids- & antikrul/struikellat!

Lichtgewicht speelmat van 8 x 2 meter voor het spelen van Koersbal, Indoor Bowls of Carpet Bowls. De speelmat is voorzien van 1 afneembare veiligheids-& antikrullatten aan één zijde van de kopse kant van de mat en wordt met opberghoes geleverd.  

De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 22 kg en is om die reden in gebruik arbotechnisch verantwoord (plaatsen en opbergen). Bijkomend pluspunt is dat over de mat gelopen kan worden en dat deze gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). Nog een pluspunt is dat de ballen niet in een spoor 'wegzakken' en soepel over de speelmat rollen.

Na het spelen van koersbal wordt de speelmat in de meeste gevallen keurig opgerold en opgeborgen. Zodra een koersbalspeelmat weer wordt uitgerold blijven de uiteinden vaak omhoog gekruld. Het terugvouwen van opstaande uiteinden is een bekend terugkerend ritueel. Door de afneembare anti-krullat(ten) is de speelmat sneller klaar voor gebruik. Verder speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij een gemonteerde veiligheids- & antikrullat is het niet meer mogelijk om aan de speelzijden van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van veiligheids- & antikrullatten worden sneller opgerold en uitgerold!


Koersbal-speelmat:  
speelmat 8x2 meter met 1 afneembare Veiligheids- & Anti-krullat.
Bestelnummer: 515508-SVT

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoires


Koersbal- &  Carpet Bowls speelmat 4x2 meter

Koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x2 meter
Met afneembare veiligheids- & anti-krul/struikellat

Lichtgewicht speelmat van 4 x 2 meter (let op! speciale maat) voor het spelen van Koersbal, Indoor Bowls of Carpet Bowls. De speelmat is aan één speelzijde voorzien van afneembare veiligheids-& antikrullat en wordt met opberghoes geleverd. De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 12 kg.  

Speciale maat 4x2 meter voor aangepaste spelsituaties Koersbal/Carpet Bowls/Curve Bowls!

Koerbal-speelmat :  
speelmat 4x2 meter met 1 afneembare Veiligheids- & Anti-krullat.
Bestelnummer: 515509-SVT

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoires


Mini koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x1 meter

Mini koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x1 meter
Met afneembare veiligheids- & anti-krul/struikellat!

Lichtgewicht speelmat van 4 x 1 meter (let op! speciale maat) voor het spelen van Koersbal, Indoor Bowls of Carpet Bowls met mini bowls. De speelmat is voorzien van één afneembare veiligheids-& antikrullat aan de kopse kant van de speelmat en wordt met opberghoes geleverd. De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 7 kg.

Speciale maat 4x1 meter voor aangepaste spelsituaties Koersbal/Carpet Bowls/Curve Bowls!

Koersbal-speelmat:
speelmat 4x1 meter met 1 afneembare Veiligheids- & Anti-krullat.
Bestelnummer: 515510-VT

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoiresZie ook bij koersbalballen Mini Carpet Bowls ballen in opbergkoffertje.


Koersbalmat- afneembare anti-krullat

Koersbalmat- afneembare anti-krullat
Extra te bestellen, inclusief montage bij aankoop nieuwe koersbalspeelmat

Bij een gemonteerde veiligheids- & antikrullat is het niet meer mogelijk om aan de speelzijde van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van een veiligheids- & antikrullat worden sneller opgerold en uitgerold! De anti-krul/struikellatten zijn alleen geschikt voor de door prosenior.nl ontwikkelde en geleverde koersbalmatten! Bestelnummer: 515517