<< Vorige - Volgende >>


Mini Koersbal compleet, artikelcode VT


Mini Koersbal compleet, artikelcode VT


Speelmat 4x2 meter

Artikelcode: 515506-VTDeze Mini koersbalset bestaat uit een set van 8 speciale mini koersballen van 6,2 cm diam met een gewicht van 184 gram, een kleine witte bal (de jack), een lichtgewicht koersbalspeelmat van 4 x 2 meter (aangepaste lengte) welke is voorzien van 1 afneembare veiligheids- & antikrullat aan één speelzijde van de mat en opberghoes.

De mini koersballen zijn zeer geschikt voor ouderen met motorische- en fysieke problemen. Het gebruik van deze speciaal uitgevoerde Koersballen, voorkomt bijvoorbeeld dat deze als het ware op de speelmat worden "gedumpt". Van deelnemers die in een rolstoel zitten en aan het spel deelnemen wordt, dankzij de speciale lichtgewicht em handzame uitvoering, een normale fysieke inspanning gevraagd. De mini koersballen hebben net als bij de grote koersballen een bias en rollen dus met elke gewenste curve over de speelmat (1 tot 6 spelers).

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoires