Koersbal

 | 

Koersbal speelmat


Koersbalspeelmat 8x2 meter, artikelcode SVT

Koersbalspeelmat 8x2 meter, artikelcode SVT
Met afneembare veiligheids- & antikrul/struikellat!

Lichtgewicht speelmat van 8 x 2 meter voor het spelen van het Koersbalspel. De speelmat is voorzien van 1 afneembare veiligheids-& antikrullatten aan één zijde van de kopse kant van de mat en wordt met opberghoes geleverd.  

De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 22 kg en is om die reden in gebruik arbotechnisch verantwoord (plaatsen en opbergen). Bijkomend pluspunt is dat over de mat gelopen kan worden en dat deze gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). Nog een pluspunt is dat de ballen niet in een spoor 'wegzakken' en soepel over de speelmat rollen.

Na het spelen van koersbal wordt de speelmat in de meeste gevallen keurig opgerold en opgeborgen. Zodra een koersbalspeelmat weer wordt uitgerold blijven de uiteinden vaak omhoog gekruld. Het terugvouwen van opstaande uiteinden is een bekend terugkerend ritueel. Door de afneembare anti-krullat(ten) is de speelmat sneller klaar voor gebruik. Verder speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij een gemonteerde veiligheids- & antikrullat is het niet meer mogelijk om aan de speelzijden van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van veiligheids- & antikrullatten worden sneller opgerold en uitgerold!


Koersbal-speelmat:  
speelmat 8x2 meter met 1 afneembare Veiligheids- & Anti-krullat.
Bestelnummer: 515508-SVT

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij Koersbal accessoires

Niet inbegrepen, zie voor meer informatie bij accessoires:


Mini Koersbalspeelmat 4x2 meter, artikelcode SVT

Mini Koersbalspeelmat 4x2 meter, artikelcode SVT
Met 1x afneembare veiligheids- & anti-krul/struikellat

Lichtgewicht speelmat van 4 x 2 meter (let op! speciale maat) voor het spelen van Koersbal in een mini uitvoering. De speelmat is aan één speelzijde voorzien van afneembare veiligheids-& antikrullat en wordt met opberghoes geleverd. De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 12 kg.  

Speciale maat 4x2 meter voor aangepaste spelsituaties Mini Koersbalspel

Koerbal-speelmat :  
Belijnde speelmat 4x2 meter met 1 afneembare Veiligheids- & Anti-krullat.
Bestelnummer: 515509-SVT

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoires


Mini Koersbal speelmat 4x1 meter, artikelcode KVT

Mini Koersbal speelmat 4x1 meter, artikelcode KVT
Met 1x afneembare veiligheids- & anti-krul/struikellat!

Lichtgewicht belijnde speelmat van 4 x 1 meter (let op! speciale maat) voor het spelen van Mini Koersbal. De speelmat is voorzien van één afneembare veiligheids-& antikrullat aan de kopse kant van de speelmat. De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 7 kg.

Speciale maat 4x1 meter voor aangepaste spelsituaties Mini Koersbalspel

Koersbal-speelmat:
Belijnde speelmat 4x1 meter met 1 afneembare Veiligheids- & Anti-krullat.
Bestelnummer: 515510-VT

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoiresNiet inbegrepen. Zie ook bij koersbalballen: Mini Koersbalballen in opbergkoffertje of kunststof opbergdoos.