<< VorigeBlijf in beweging!, pakket B


Aanbieding, franco huis: korte sjoelbak, rollbalspel, werpspel, ringen, bowlingset

Artikelcode: 08122021-BAanbieding Bewegingspakket B (4 artikelen)
+ Levering franco huis


Aangepaste korte sjoelbak + sjoelschijven
met supergladde bodemplaat en verstelbare puntenbak
Bestelnummer: 511209-VT

Vereenvoudigde sjoelbak, verkorte versie. De afmeting 120 x 60 cm maakt deze sjoelbak geschikt om op een (kleine) tafel te zetten. Dankzij de de donkere bodemplaat zijn de sjoelschijven tijdens het sjoelen ook voor slechtzienden goed zichtbaar. De speciale bodemplaat is en blijft bijzonder glad. Hulpmiddelen als groene zeep of talkpoeder (voor zover dat ook echt hielp) zijn overbodig geworden! Het punten- en opbergvak is door een modulesysteem verstelbaar in 3 standen. Deze verkorte sjoelbak is zeer geschikt  voor personen die zich minder makkelijk kunnen bewegen of in een rolstoel zitten. De aangepaste sjoelbak wordt geleverd met een set holgedraaide wedstrijdsjoelschijven!        

       
Werpspel
Bestelnummer: 511016

Een stevige houten plank van 60 x 60 cm, waarin 5 ronde pennen steken, vormt de basis voor dit groepsspel. Inclusief lichtgewicht werpringen.


Roll Ball
Bestelnummer: 511004-VT

De bedoeling van dit spel is de bal  tegen de ‘helling’ op te rollen en deze in een van de genummerde gaten te krijgen. Afmeting 132 lang x 50 cm breed. Een set van 5 Rollbal-ballen is inbegrepen.  


Bowlingset
Bestelnummer: 528203

Acht stevige kegels en twee ballen gemaakt van foam.