Gezelschapsspellen

 | 

Koersbal, Carpet-, Indoor- & Short-Mat Bowls

 | 

Koersbal speelmat


Koersbal- &  Carpet Bowls speelmat 4x2 meter

Koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x2 meter
Met afneembare veiligheids- & anti-krullatten!

Lichtgewicht speelmat van 4 x 2 meter (let op! speciale maat) voor het spelen van Koersbal, Indoor Bowls of Carpet Bowls. De speelmat is aan beide speelzijden voorzien van afneembare veiligheids-& antikrullatten en wordt met opberghoes geleverd. De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 12 kg.  

Speciale maat 4x2 meter voor aangepaste spelsituaties Koersbal/Carpet Bowls/Curve Bowls!

Koerbal-speelmat :  
speelmat 4x2 meter met 2 afneembare Veiligheids- & Anti-krullatten.
Bestelnummer: 515509-SVT

Zie ook : draaibare koersbalglijbaan voor rolstoelgebruikers!


Koersbal- & Carpet Bowls speelmat 8x2 meter

Koersbal- & Carpet Bowls speelmat 8x2 meter
Met afneembare veiligheids- & antikrullatten!

Lichtgewicht speelmat van 8 x 2 meter voor het spelen van Koersbal, Indoor Bowls of Carpet Bowls. De speelmat is voorzien van 2 afneembare veiligheids-& antikrullatten aan twee zijden van de kopse kant van de mat en wordt met opberghoes geleverd.  

De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 22 kg en is om die reden in gebruik arbotechnisch verantwoord (plaatsen en opbergen). Bijkomend pluspunt is dat over de mat gelopen kan worden en dat deze gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). Nog een pluspunt is dat de ballen niet in een spoor 'wegzakken' en soepel over de speelmat rollen.

Na het spelen van koersbal wordt de speelmat in de meeste gevallen keurig opgerold en opgeborgen. Zodra een koersbalspeelmat weer wordt uitgerold blijven de uiteinden vaak omhoog gekruld. Het terugvouwen van opstaande uiteinden is een bekend terugkerend ritueel. Door de afneembare anti-krullatten is de speelmat sneller klaar voor gebruik. Verder speelt veiligheid een belangrijke rol. Bij gemonteerde veiligheids- & antikrullatten is het niet meer mogelijk om aan de speelzijden van de koersbalmat met schoenen "achter" de speelmat te blijven haken en blijven rolstoelen voor de speelmat staan. Speelmatten die voorzien zijn van veiligheids- & antikrullatten worden sneller opgerold en uitgerold!


Koersbal-speelmat:  
speelmat 8x2 meter met 2 afneembare Veiligheids- & Anti-krullatten.
Bestelnummer: 515508-SVT


Zie ook: draaibare koersbalglijbaan voor rolstoelgebruikers!


Mini koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x1 meter

Mini koersbal- & Carpet Bowls speelmat 4x1 meter
Met afneembare veiligheids- & anti-krullatten

Lichtgewicht speelmat van 4 x 1 meter (let op! speciale maat) voor het spelen van Koersbal, Indoor Bowls of Carpet Bowls met mini bowls. De speelmat is voorzien van 2 afneembare veiligheids-& antikrullatten aan de kopse kanten van de speelmat en wordt met opberghoes geleverd. De speelmat met groene toplaag, met aan de onderzijde een hechte antisliplaag, weegt slechts 7 kg.

Speciale maat 4x1 meter voor aangepaste spelsituaties Koersbal/Carpet Bowls/Curve Bowls!

Koersbal-speelmat:
speelmat 4x1 meter met 2 afneembare Veiligheids- & Anti-krullatten.
Bestelnummer: 515510-VT


Zie ook bij koersbalballen Mini Carpet Bowls ballen in opbergkoffertje.


Short Mat Bowls speelmat 13x1,82 meter

Short Mat Bowls speelmat 13x1,82 meterSpeelmat voor het spelen van Short Mat Bowls. De speelmat wordt geleverd met een opberghoes. Er zijn twee lengtes te verkrijgen, een speelmat 13 x 1,83 meter en 9,14x1,83 meter. De speelmat met groene toplaag heeft aan de onderzijde een hechte antisliplaag en weegt ongeveer 45 kg. Over de mat mag gelopen worden en deze is gemakkelijk schoon te maken is (stofzuigen). De bowls trekken geen sporen en zakken niet weg in de mat. Voor de Short-Mat speelmat (13x 1,83 meter) kan men het beste met de zogenaamde green bowls spelen. Te bestellen in sets van 2 stuks). Op de korte Short-Mat speelmat (9,14x1,83) kan gespeeld worden met Carpet Bowls (koersballen) met bias 3" of 4".

Short-Mat speelmat 1:
speelmat 13 x 1,83 meter.
Bestelnummer: 5155080-SVT

Short-Mat speelmat 2:
speelmat 9,14 x 1,83 meter
Bestelnummer: 5155081-SVT


Maak uw keuze uit de 2 verschillende speelmatten: