Koersbal

 | 

Koersbal compleet

<< Vorige


Mini Koersbal compleet, artikelcode KVT


Mini Koersbal compleet, artikelcode KVT


Speelmat 4x1 meter

Artikelcode: 515507-KVTDeze Mini koersbalset bestaat uit een set van 8 speciale mini bowls van 6,2 cm diam met een gewicht van 184 gram, een kleine witte bal (de jack), een lichtgewicht koersbalspeelmat van 4 x 1 meter (aangepaste lengte 3,63 x 2.00 meter ingeval aan twee zijden voorzien van een antikrullat) welke is voorzien van 1 afneembare veiligheids- & antikrullat aan één speelzijde van de mat.

De mini koersballen zijn zeer geschikt voor ouderen met motorische- en fysieke problemen. Het gebruik van deze speciaal uitgevoerde mini koersballen voorkomt bijvoorbeeld dat deze als het ware op de speelmat worden "gedumpt". Van deelnemers die in een rolstoel zitten en aan het spel deelnemen wordt, dankzij de speciale lichtgewicht en handzame uitvoering, een normale fysieke inspanning gevraagd. De mini koersballen hebben net als bij de grote koersballen een bias en rollen dus met elke gewenste curve over de speelmat (1 tot 6 spelers)

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoires