Koersbal, Carpet- & Indoor Bowls

 | 

Koersbal compleet

<< Vorige


Mini Koersbal & Carper Bowls compleet/ 4x1


Mini Koersbal & Carper Bowls compleet/ 4x1


Speelmat 4x1 meter

Artikelcode: 515507-VTDeze Mini koersbalset/mini Indoor Bowls- of Carpet Bowlsset bestaat uit een set van 6 speciale bowls van 6,2 cm diam met een gewicht van 184 gram, een kleine witte bal (de jack), een lichtgewicht koersbalspeelmat van 4 x 1 meter (aangepaste lengte) welke is voorzien van 1 afneembare veiligheids- & antikrullat aan éém speelzijde van de mat en opberghoes.

De bowls zijn zeer geschikt voor ouderen met motorische- en fysieke problemen. Het gebruik van deze speciaal uitgevoerde Koersbal- Carpet Bowls, voorkomt bijvoorbeeld dat deze als het ware op de speelmat worden "gedumpt". Van deelnemers die in een rolstoel zitten en aan het spel deelnemen wordt, dankzij de speciale lichtgewicht en handzame uitvoering, een normale fysieke inspanning gevraagd. De bowls hebben net als bij de grote koersballen-Carpet Bowls een bias en rollen dus met elke gewenste curve over de speelmat (1 tot 6 spelers).

Opgelet! Wilt u op de koersbalmat vanaf twee zijden spelen, dan kunt u indien gewenst een extra veiligheids- & antikrullat bestellen. Zie hiervoor bij accessoires