Wieteke van Dort
Sinds het KRO televisieprogramma ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' treedt Wieteke van Dort zeer regelmatig op in diverse instellingen voor ouderen. Wieteke zingt voor de pauze in deze voorstelling liedjes uit de gelijknamige bundel ‘Kun je nog zingen, zing dan mee' zoals ‘Klein vogelijn op groene tak' en ‘Langs berg en dal klinkt hoorngeschal'. Deze bekende nostalgische liedjes worden meestal meteen door het publiek meegezongen. Maar Wieteke zingt in het gedeelte voor de pauze ook enkele nieuwe Nederlandse liedjes. Het zijn echter speciaal uitgezochte teksten die ouderen aanspreken.

Na de pauze komt Wieteke terug in haar creatie als Tante Lien en vertelt in een vrolijke conference bijvoorbeeld hoe de bootreis verliep (ze kregen voor het eerst warme kleding) en hoe de aanpassingen waren bij de overgang van moederland naar vaderland. Tante Lien zingt uiteraard de bekende liedjes als “Arm Den Haag” en “Sarina “,‘Ajoen ajoen, in de hoge klapperboom', maar verzoeknummers kunnen ook ingepast worden.

De pianobegeleiding is in handen van Jef Scholten Een goed gestemde piano of vleugel is een vereiste. Indien deze niet aanwezig is kan de pianist tegen een vergoeding zijn elektrische piano meenemen. Deze voorstelling heeft met groot succes vele malen plaatsgevonden op seniorenmiddagen in verzorgings- en in verpleeghuizen. Ook voor dementerende ouderen is dit hartverwarmende programma bijzonder geschikt.

Er zijn instellingen waar Wieteke vele malen is teruggevraagd. In dat geval komen zij en haar medewerkers met een tweede programma voor ouderen. Het repertoire is bijzonder uitgebreid. Duur voorstelling: 2x 30 minuten, met een pauze van 20 á 30 minuten Voor geluid zorgt Technicus Henk Kuiper.

Voor inlichtingen, boekingen en voorwaarden voor een optreden bij u in het verpleeg- of verzorgingshuis , bel geheel vrijblijvend met Hanneke van de Graaf van Wieteke van Dort Productions 070-3246456 of stuur een e-mail naar hanneke@wietekevandort.nl Kijk eventueel nog op www.wietekevandort.nl Foto’s Wieteke van Dort: Ingrid van den Brand
                     


 Wieteke van Dort Cd's

 Wieteke van Dort Dvd's